fbpx
Ros til hjemmeplejerne i Glostrup
DEBAT Af Sonja Kondrup, Askebo 34 i Albertslund Hvorfor skal man altid høre de dårlige historier? Min mor fik konstateret kræft for knap et år siden. Kort tid efter blev hun opereret for kræft i maven. Hun havde to år før fået en hjerneblødning, hvor hun havde brækket sin ankel og havde derfor et stort væskende […]

Af Sonja Kondrup, Askebo 34 i Albertslund

Hvorfor skal man altid høre de dårlige historier?
Min mor fik konstateret kræft for knap et år siden. Kort tid efter blev hun opereret for kræft i maven. Hun havde to år før fået en hjerneblødning, hvor hun havde brækket sin ankel og havde derfor et stort væskende sår i to år.

Det, jeg vil fortælle om, er den fantastiske hjemmepleje og de sygeplejersker, der findes i Glostrup. De har passet min mor, som var det deres egen. Det virkede ikke som et job for dem, men en naturlig kærlig, omsorgsfuld, empatisk pleje af min mor. Hun blev plejet i alle ender og kanter – bogstaveligt talt. Især den sidste måned, hvor min mor lå hjælpeløs i sin seng og vi alle ventede på, hun skulle dø (især hende selv ), var det nogle fantastiske mennesker, som var omkring hende døgnet rundt og ligeledes tog sig kærligt af mig (datter), indtil hun endelig lukkede sine øjne.
Ligeledes vil jeg gerne takke St. Lucas Stiftelsen Udgående Hospiceteam, som har været en meget stor hjælp under hele plejeforløbet. Alt omkring hele plejesituationen har de i samarbejde med Glostrup Hjemmepleje styret fantastisk.
Vi har således oplevet den mest eksemplariske form for professionalisme og mest sublime form for velfærd.
Tusind tak til alle der har passet min mor i denne svære tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top