fbpx
Privatskole godkendt
BRØNDBY Kommunalbestyrelsen har godkendt ombygningen af sprogskolen til en ny privatskole og fremrykket oprettelsen af et lyskryds på Park Allé

Privatskolen på hjørnet af Park Alle og Kirkebjerg Parkvej fik en god modtagelse af interesserede elever og forældre, da de holdt præsentationsmøde for et par uger siden. Nu har de også fået første del af kommunens godkendelse af deres byggeplaner. Kommunalbestyrelsen har nemlig sendt lokalplanen i høring, så alle interesserede kan komme med kommentarer til forslaget frem til 16. april.
– Det er ikke helt lige til at få indpasset en skole med op til 300 elever i et erhvervsområde. Der er stadig noget støj og forurening i området, og trafikforholdene er heller ikke helt lette at styre, når der kan forventes en del forældre, som kommer kørende tæt på klokken otte hver morgen med deres børn, siger Vagn Kjær-Hansen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby.
Brøndby Kommune forventer derfor at etablere lysregulering i krydset Park Allé / Kirkebjerg Parkvej (tidligere Industrivej), og skolen etablerer en vej fra Kirkebjerg Parkvej til parkeringspladserne, så trafikken kan afvikles sikkert ad den vej. Der er allerede sat penge af på budgettet til lyskrydset, da det er en del af de langsigtede udviklingsplaner for området. Skolen får også ind- og udkørsel til og fra Park Allé, men det kan være svært at komme ind eller ud den vej i myldretiden. Samtidig sænkes hastighedsgrænsen på Park Allé fra 60 til 50 km/t.
Skolegården skal ligge mellem skolens hovedbygning (den tidligere sprogskole) og Park Allé, og det bliver derfor nødvendigt at lave en 3 meter høj støjskærm ud til Park Allé. Den skal være så gennemsigtig som mulig, fremgår det af lokalplanen. Der etableres en boldbane på det lille grønne areal nord for skolen.

1 kommentar om “Privatskole godkendt”

  1. kia siger:

    hej kunne godt tænke mig at vide bliver det en heldags skole.
    og sfoen er det også kun til og med 3 klasse .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top