fbpx
Nabo: Jeg er ikke tryg eller sikker på noget
K5V9623.jpg
Kristina Jensen har hele tiden haft en dårlig fornemmelse med taget på bygningen. En fornemmelse, der nu forstærkes af de nye oplysninger i sagen. På billedet ses lejligheden på anden sal, hvor den tilskadekomne nabo til Kristina Jensen bor og opholdt sig på den skæbnesvangre dag. Foto: Flemming Schiller. Foto: Flemming Schiller
BRØNDBY Under stormulykken tog nabo Kristina Jensen og familie sig af de to børn til moderen, der var blevet spiddet af trælægte. Efter nye oplysninger om muligt fejlmonteret tag er utrygheden ikke ligefrem blevet mindre

Stormen startede fuldstændig sindssygt.

Det husker 46-årige Kristina Jensen, der er nabo til den i dag næsten blinde kvinde fra stormulykken på Brøndby Nord Vej.

– Min datter sagde, at hvis hun havde taget den vej, hun normalt cykler hjem, så ville hun havde fået taget i hovedet og have været død af det, forklarer Kristina Jensen her tre måneder efter den fatale oktoberdag.

Kristina Jensen bad børnene blive inden døre, men efter en masse brag forårsaget af det voldsomme stormvej, hvor flere biler blev smadret af løsrevne tage, bevægede hun sig dog selv instinktivt ud af hoveddøren og kunne derfra høre børnegråd fra nabolejligheden.

– Jeg hører ungerne græde og skrige inde fra deres lejlighed.

Så banker jeg på døren, hvor svigerinden åbner døren og siger chokeret:

”Hun ligger derinde”, mens svigerinden går forvirret rundt i ring.

Kristina Jensen, der er gået barfodet ind i naboens lejlighed, opdager at hun nu står i glasskår. Hun går ud på altanen og ser kvinden ligge spiddet.

– Jeg hiver børnene ud af lejligheden og ind til mig. Så prøver vi at distrahere dem med tegnefilm og LEGO, forklarer Kristina Jensen.

Imens går hendes kæreste ud for at lægge noget støtte under kvindens hoved.

– Men vi kunne se, at vi ikke kunne bevæge hende, fordi hun var spiddet.

 

Ikke overrasket

Folkebladet spørger Kristina Jensen til de nye oplysninger i sagen, der ifølge en rapport fra Teknologisk Institut peger på, at det oprindelige tag tilsyneladende har været fejlmonteret, hvilket kan være grunden til, at det har revet sig løs under stormen.

– Jeg er ikke overrasket, for stort alt set, hvad der er bygget herude er bygget sjusket, hvis man spørger mig, i forhold til hvordan de sagde, at det skulle være lavet. Jeg var faktisk overrasket, dengang de lagde taget. De lagde det ovenpå det gamle tag, som det så ud for mig. Jeg sagde til min far: ”Jeg er ikke arkitekt, men jeg forstår ikke, hvordan det kan holde,” erindrer Kristina Jensen.

– Jeg er ikke tryg eller sikker på noget som helst, hverken altan eller tage. På den anden side tror jeg ikke, at der er så mange, der er trygge ved det her tag. Man får oplevelsen af, at der var nogen, der forsøgte at tjene penge på at lave renoveringerne herude.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top