fbpx
Mere debat på rådhuset
KB-4.jpg
Vi skal også være rimelige arbejdsgivere. Det er kvinderne, der føder børnene, og den arbejdsfordeling er jeg meget godt tilfreds med, siger Ib Terp om den forbedrede barsel. Foto: Arkivfoto.
BRØNDBY Onsdag i sidste uge blev det første ordinære Kommunalbestyrelsesmøde afholdt, og der blev debatteret mere end sædvanligt

Kommunalbestyrelsen har afholdt sit første møde efter kommunalvalget. Det blev et møde, hvor der var tegn til en lidt anderledes mødeform, end vi har været vant til i Brøndby. Brøndby Kommune har i mange år haft tradition for særdeles hurtige kommunalbestyrelsesmøder, hvor kun ganske få punkter blev debatteret og endnu færre kom til en reel afstemning. Mens normen i for eksempel Hvidovre er møder på ti timer, har normen i Brøndby været tættere på ti minutter. Det lovede Mette Engelbrecht (V) i forbindelse med valgkampen, at hun gerne ville ændre på, og det lykkedes til en hvis grænse. På mødet i onsdags bad hun flere gange om ordet for at tale imod et punkt på dagsordenen, og de taler resulterede i en mindre debat og til sidst en afstemning. Mødet varede lidt over en halv time. Her på siden kan du læse om nogle af de emner, der var til debat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top