fbpx
Medlemmerne udvikler deres spil
Jan-Villy-Jensen.jpg
Det er sjovt at se, hvordan medlemmerne udvikler deres spil. Så kan man se, at træningen ikke er forgæves. Foto: Vallensbæk Kommune.
VALLENSBÆK Juniorformand i Vallensbæk Tennisklub Jan Villy Jensen vil gerne give noget tilbage til den klub, hvor han selv har spillet i mange år. - Det er for at betale noget af det tilbage, som jeg har fået i alle de år, siger han

I dag bidrager han med at styrke klubben med flere medlemmer og skabe gode træningsforhold.
Juniorformand i Vallensbæk Tennisklub Jan Villy Jensen går hjemmevant ind i tennishallen ved Vallensbæk Idrætscenter, hvor tidligere Wimbledon-mester i double, Frederik Løchte Nielsen, er i gang med at træne nogle af de bedste danske talenter.
Til den smashende lyd af tennisbolden, der hårdt bliver slået frem og tilbage over nettet, fortæller Jan Villy Jensen om sit engagement i tennisklubben.

Tilbage til klubben
Jan begyndte selv at spille i klubben for 15 år siden, blandt andet fordi sportsgrenen er mildere ved knæene end fodbold, som han ellers gik meget op i.
– Jeg synes, det er smaddersjovt at spille tennis og det giver er masse god motion, siger juniorformanden.
Jan har været juniorformand i flere omgange, og det er en tjans, han gerne tager på sig.
– Det er blandt andet for at betale noget af det tilbage, som jeg har fået i alle de år, hvor jeg har spillet tennis i klubben og bare har nydt at gå op og spille tennis.

Bygger klubben op
Som juniorformand sørger Jan for, at klubben har gode trænere til at tage sig af børnene og de unge og står desuden for indkøb og arrangementer.
Sammen med de andre i klubben gør han en indsats for at styrke klubben.
– Vi har blandt andet øget vores medlemstal pænt meget på senior- og ungdomsniveau. Det er særligt Ungdomsskolens Sommerferieaktiviteter, der gør, at de unge får lyst til at begynde til tennis, siger han.
Klubben gør en indsats for at holde på de unge medlemmer ved at holde arrangementer for dem og give dem gode træningsforhold. Jan, der har arbejdet som lærer i Vallensbæk i 33 år, synes også, at det er en vigtig opgave at få så mange unge mennesker som muligt i gang med motion. De unge spillere i klubben er stadig begyndere og har derfor ikke lyst til at deltage i turneringer. Men juniorformanden har ambitioner på deres vegne.
– Jeg håber, at de bliver så solide og sikre på tennis, at de får lyst til at spille turneringer, så vi kan få nogle hold op at stå, siger juniorformanden og fortsætter:
– Det er sjovt at se, hvordan medlemmerne udvikler deres spil. Så kan man se, at træningen ikke er forgæves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top