fbpx
– Madpakken er også ret stor
IMG_9429.jpg
Brian Johansen fra Nordea i Glostrup og Rikke Søby Hansen. Foto: MO.
GLOSTRUP Nordea Fonden og Folkebladets Idrætspris 2014 går i år til badmintonspilleren Rikke Søby Hansen fra Glostrup

Onsdag kl. 15 var der uddeling af Nordea Fondens og Folkebladets årlige idrætspris på æren og 7.500 kroner til vinderen med tilsvarende beløb til idrætsudøverens klub.
Prisen gik til badmintonspiller og kæmpetalent Rikke Søby Hansen, der weekenden forinden sammen med makkeren Julie Finne-Ipsen havde vundet en flot tredjeplads i damedouble ved danmarksmesterskaberne for seniorer i en alder af kun 19 år. Hendes klub er Greve Strands Badmintonklub.
– Det er imponerende, sagde en stolt mor til Rikke Søby Hansen til Folkebladet og forklarede, at familien igennem Rikke Søby Hansens opvækst ikke kun har hjulpet det lokale talent med at køre til træning flere gange dagligt.
– Vi laver gerne speciel kost til Rikke, fordi hun jo har brug for mange proteiner med alt den træning. Madpakken er  også ret stor, griner en stolt mor.

Det gode liv
Fra Nordea i Glostrup sagde viceområdedirektør Brian Johansen et stort tillykke ved overrækkelsen af præmien.
– Vi er glade for at anerkende et så stort lokaltalent, fordi vi netop tror på, at Rikke lever fuldt op til Nordea Fondens motto: ”Det gode liv”, siger Brian Johansen.
– Det er imponerende og inspirerende, at Rikke i så ung alder gør sådan en solid indsats og har så stor succes.
Brian Johansen har også selv opskriften på sit eget gode liv, da han til hverdag er triatlet og for anden gang i år deltager i det københavnske triatlon på ironman-distancen.
Vinderen selv var glad og beæret over titlen. Rikke Søby Hansen har da også en god attitude og ydmyghed trods store internationale bedrifter allerede.
– Min største oplevelse indtil videre er ungdoms-VM i Thailand, siger Rikke Søby Hansen.
– Men jeg har nogle gode og erfarne trænere og spillere at lære af. Både på og uden for banen.
Folkebladet ønsker Rikke Søby Hansen tillykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top