fbpx
Lastvogns- problemer
DEBAT Af Gunnar Jensen, Nyvej 8 st. tv. i Glostrup Da jeg ikke har modtaget svar på mit læserbrev angående Paul Bergsøesvej, vil jeg oplyse kommunen om de store problemer lastvognene vil få hvis disse bliver frataget holdepladsen på Poul Bergsøesvej. Og selvom danskerne efterhånden kun kan handle i store supermarkeder, bliver vareforbruget på ingen måde […]

Af Gunnar Jensen, Nyvej 8 st. tv. i Glostrup

Da jeg ikke har modtaget svar på mit læserbrev angående Paul Bergsøesvej, vil jeg oplyse kommunen om de store problemer lastvognene vil få hvis disse bliver frataget holdepladsen på Poul Bergsøesvej.
Og selvom danskerne efterhånden kun kan handle i store supermarkeder, bliver vareforbruget på ingen måde mindre, tværtimod!
Aldrig er der kørt så mange personvogne, mindre varevogne og lastvogne gennem Glostrup som der gør nu. Derfor har jeg udfærdiget et forslag som jeg mener kan bruges på Paul Bergsøesvej, som er meget bredt. Så bliver der god plads til den øvrige trafik som består af lastvogne fra hele Danmark, samt en del fra EU.
Her er et forslag: Chaufførerne får en strækning hvor kun lastvogne må holde. Her må der kun omlæsses, men er der behov for det, kan der sættes løse containere af, som så skal fjernes når chaufføren er færdig med ruten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top