fbpx
Kreds fortalte for børn
Inge-fortæller.jpg
De små børn sad koncentreret og lyttede til Lone Graae og Inge Becks historier. Foto: Glostrup Bibliotek.
GLOSTRUP Der var historier fra barndommens frikvarterer og genfortællinger af klassiske eventyr, da børn i alderen 3-6 år i torsdags for første gang blev underholdt af fortællere fra Vestegnens Fortællerkreds på Glostrup Bibliotek. De små børn sad koncentreret og lyttede til Lone Graae og Inge Becks historier om barndommen og til historier om `Hans og Grethe´ […]

Der var historier fra barndommens frikvarterer og genfortællinger af klassiske eventyr, da børn i alderen 3-6 år i torsdags for første gang blev underholdt af fortællere fra Vestegnens Fortællerkreds på Glostrup Bibliotek. De små børn sad koncentreret og lyttede til Lone Graae og Inge Becks historier om barndommen og til historier om `Hans og Grethe´ og `Ulven og de syv gedekid´. Her blev de selv sat i gang med at digte og tælle. Flere var kommet på biblioteket alene for at høre fortællingerne, andre kom tilfældigt forbi og slog sig ned.
Vestegnens Fortællerkreds er opstartet i et samarbejde mellem bibliotekerne i Rødovre, Taastrup, Albertslund og Glostrup. I dag er fortællerkredsen selvkørende, men har fortsat et tæt samarbejde med bibliotekerne.
– At vi i dag kan afholde arrangementer, som brugerne af biblioteket er kreativt medskabere på, er helt i tråd med vores ønske om et øget medborgerskab på biblioteket, siger Louise Kirstine Krarup, kultur- og kommunikationskonsulent på Glostrup Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top