fbpx
Kom til fotoudstilling
Asmundur-Poulsen.jpg
Det sorthvide billede fra omkring 1960 af mænd og drenge i færd med at slå græs i bygden Bøur i modlys er på én gang melankolsk og livsbekræftende. Foto: Glostrup Kunstforening.
GLOSTRUP Kom til fotoudstilling ved Glostrup Kunstforening, der holder fernisering 8. februar kl. 14-16 med Ásmundur Poulsen. Han var selvlært fotograf og startede som amatør, men arbejdede i mange år som professionel fotograf og udgav bl.a. postkort, samt en serie bøger, ”Færøerne i billeder”. Han arbejdede som lejlighedsfotograf, tog billeder i forbindelse med alle tænkelige begivenheder; […]

Kom til fotoudstilling ved Glostrup Kunstforening, der holder fernisering 8. februar kl. 14-16 med Ásmundur Poulsen.
Han var selvlært fotograf og startede som amatør, men arbejdede i mange år som professionel fotograf og udgav bl.a. postkort, samt en serie bøger, ”Færøerne i billeder”. Han arbejdede som lejlighedsfotograf, tog billeder i forbindelse med alle tænkelige begivenheder; bryllup, konge- og dronningebesøg, skibsdåb, indvielse af bygninger og broer, fødselsdage osv. Hans samlede værk er omfattende, da det i alt drejer sig om knap halvtreds års arbejde. Flere af hans billeder er brugt i bøger og i internationale tidsskrifter, eksempelvis i National Geographic. De udstillede billeder er primært landskabsbilleder og portrætter, men der er også billeder fra kongeligt besøg og andre historiske begivenheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top