fbpx
Knallertkører alvorligt kvæstet
KnallerUlykke.jpg
Der blev foretaget en omfattende gennemgang af ulykkens forløb. Foto: Mathias Øgendal.
GLOSTRUP Onsdag eftermiddag blev en knallertkører alvorligt kvæstet i en påkørselsulykke i krydset Nordre Ringvej/Ejby Mosevej. Føreren af varevognen blev anholdt, og en bilinspektør ankom til stedet.Brandvæsen havde sikret skadestedet og skabt arbejdsro for læge og ambulance. Politiet og indsatsleder mødte på stedet.

Onsdag eftermiddag blev en knallertkører alvorligt kvæstet i en påkørselsulykke i krydset Nordre Ringvej/Ejby Mosevej. Føreren af varevognen blev anholdt, og en bilinspektør ankom til stedet.Brandvæsen havde sikret skadestedet og skabt arbejdsro for læge og ambulance. Politiet og indsatsleder mødte på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top