fbpx
Klar til Sjællandsmesterskaberne
IMG_0400.jpg
Glostrup i kamp med Brøndby. Foto: Lars Jonasson.
FUTSAL Den mørke tid kan for nogle børn og unge synes lang, men ikke i Glostrup, hvor der vinteren igennem er blevet arrangeret Futsal stævner

Futsal er en form for indendørs fodbold, der de senere år har haft stor fremgang, hvor der bliver arrangeret kampe på tværs af Københavns Vestegn. Stævnerne er en fortsættelse af de aktiviteter der blev afholdt i Glostrup i efteråret, og senest var det Fodboldfabrikken i København der lagde baner til et stævne om puljespil til Sjællandsmesterskaberne. Sammen med FDC+ var det igen Varmeværket, Glostrup Skole, Ungdomscenteret i Glostrup samt SSP der stod bag Glostrups deltagelse, i et stævne hvor der kom ca. 250 unge for at spille. Mellem kampene var der brug for sund energi og i den forbindelse havde Føtex i Glostrup sponseret bananer og klementiner, som var medvirkende til, at de unge kunne give den fuld gas på banen. Efter kampene blev pointene talt op og her stod det klart, at Glostrup desværre ikke kunne kvalificere sig direkte til Sjællandsmesterskaberne. Til gengæld blev holdene fra Glostrup anerkendt for deres fair-play spil, samt de bedste fightere på banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top