fbpx
Kendis til bio’en
GLOSTRUP Glostrup Bio har forpremiere søndag den 23. februar kl. 16 på filmen Kartellet, der har danmarkspremiere 27. februar, og det er lykkedes Glostrup Bio at få filmens instruktør, Charlotte Sachs Bostrup til at komme og fortælle om filmen. Filmen, der er baseret på virkelige begivenheder, handler om ulovlige forhold i byggebranchen og ikke mindst om […]

Glostrup Bio har forpremiere søndag den 23. februar kl. 16 på filmen Kartellet, der har danmarkspremiere 27. februar, og det er lykkedes Glostrup Bio at få filmens instruktør, Charlotte Sachs Bostrup til at komme og fortælle om filmen.
Filmen, der er baseret på virkelige begivenheder, handler om ulovlige forhold i byggebranchen og ikke mindst om det voldsomme pres, der lægges på dem, der ikke vil være med – og deres familier. Anders W. Berthelsen, Flemming Enevold, Lars Brygmann er med i filmen.
Charlotte Sachs Bostrup  er ligesom som Lars Brygmann vokset op på Vestegnen. Sidstnævnte i Glostrup, mens  Sachs Bostrup er født og vokset op i Taastrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top