fbpx
Ingen spilleautomater
BRØNDBY Kommunalbestyrelsen har nu besluttet, at kun restauranter og værtshuse med spiritusbevilling kan få lov til at opstille spilleautomater i fremtiden. Planerne om spilleautomater har været debatteret en del, siden kommunen sidste år sendte et brev til alle borgere. Dengang var planen, at man kunne få lov til at opstille tre spilleautomater, men det ville give […]

Kommunalbestyrelsen har nu besluttet, at kun restauranter og værtshuse med spiritusbevilling kan få lov til at opstille spilleautomater i fremtiden. Planerne om spilleautomater har været debatteret en del, siden kommunen sidste år sendte et brev til alle borgere. Dengang var planen, at man kunne få lov til at opstille tre spilleautomater, men det ville give nogle juridiske problemer. Med en tilladelse til at opstille tre, kunne en ejer af en spillehal gå til spillemyndigheden og bede om lov til at opstille endnu flere, uden at Brøndby Kommune ville blive hørt. Derfor valgte et flertal i kommunalbestyrelsen, at det ville være bedst helt at lukke for muligheden for at opstille spilleautomater. Venstre mente, at kommunalbestyrelsen ikke skulle blande sig i hvilke lovlige virksomheder, der etablerer sig i Brøndby og stemte imod forslaget.

1 kommentar om “Ingen spilleautomater”

 1. Kjell-Rune siger:

  I lang tid har jeg som nordmann sett på at det har vært for mye spredning av spilleautomater i Danmark. Automat-forbudet i Norge i 2007, fungerte bra, og førte til at flere spillegale personer fikk hjelp.

  Les mer om forbudet i VG her. Slik skal det nemlig gjøres.

  Det er gret at det finnes spilleautomater – for all del, men det må gjøres under ordnede former. Regulerer markedet strengt. Både de ekte automatene og de spilleautomatene som er på nett, så går ting bra! Hanne Solvik har skrevet mye bra om dette. Du finner hennes Google-profil her.

  Tenk dere om våre danske venner 😉

  hilsen
  Nordmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top