fbpx
Glostrup-børn lavede Stop Motion
Stop-Motion.jpg
Foto: Glostrup Bibliotek.
GLOSTRUP Tirsdag 18. februar var der workshop for børn på Glostrup Bibliotek om ’Stop Motion’ tegnefilm.

Nanna Torp fra Det Danske Filminstitut viste, hvordan man selv kan lave sin egen Stop Motion-film. Deltagerne blev introduceret til Stop Motion tegnefilm som fx Cirkeline og kortfilm af PES, den oscarnominerede Stop Motion instruktør. Herefter begyndte børnene at skabe deres egne film ud fra bogudklip, tegninger og modellervoks. Der var stor koncentration og nærmest ikke tid til at spise den medbragte madpakke, da de først gik i gang med filmmageriet.
Det blev blandt andet til en ’Tigerjagt’ og ’Flunkernes rumtur til Kina’ fra de kreative og meget engagerede børn. Enkelte film kan ses på facebook.com/glostrupbib.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top