fbpx
Folkeskolen til debat i Vallensbæk
VALLENSBÆK Torsdag den 6. februar var der lagt op til debat om folkeskolen i den konservative vælgerforening i Vallensbæk

Partiformand Lars Barfoed var på besøg for at fortælle nærmere om den nye folkeskolereform, der blev vedtaget i Folketinget lige før jul og træder i kraft efter sommerferien i år. Partiformand Lars Barfoed lagde stor vægt på vigtigheden af at det øgede antal af timer af dansk og matematik, der er med til at skabe bedre færdigheder hos eleverne i de centrale fag i folkeskolen. Samtidig påpegede partiformanden at der bliver skabt bedre muligheder for at skabe holddannelser, der giver rammer til at lave niveaudeling i undervisningen i enkelte fag.
Den lokale konservative folketingskandidat Sille Beck-Hansen er meget begejstret for netop denne del af reformen.
– Jeg mener det er et stort skridt i den rigtige retning, at der bliver mulighed for at give eleverne undervisning på forskellige niveauer. På denne måde sikrer vi at dem der måske har det lidt sværere, får den nødvendige og rette undervisning der matcher deres niveau, således at ingen sakker bagud. Samtidig kan vi udfordre de elever, der har behov for det. På denne måde kan undervisningen bedre tilpasses eleverne og gøre dem endnu dygtigere.
Der var mødt ca. 50 deltagere op til debatten med den konservative partiformand og heriblandt Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen og folketingskandidat Sille Beck-Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top