fbpx
Englesang på Pilekvisten
korsang.jpg
- Det har været sjovt at være med, siger en smilende Mikkel fra 2.B. Foto: Martin Ørsted.
VALLENSBÆK På SFO’en Pilekvisten i Vallensbæk har 40 sangglade børn fra 2. klasse haft et korprojekt over halvanden måned, der har styrket sammenholdet på tværs af klasserne

Dagen er endelig kommet. Hele skolen ligger mørkt hen denne fredag morgen. Stearinlysene svajer i mørket. I stilheden høres trippende børnefødder, der spændt venter på at komme i gang. Det er showtime.
Alles øjne hviler på Luciaoptoget, mens det langsomt bevæger sig fremad. Der er helt stille. Det eneste man kan høre er små søde børneenglestemmer, der synger i kor.
Den store optræden er udløberen af et korprojekt, hvor Vallensbæk Musikskoles korleder Julie Smed Jensen har stået for sangdelen. Børnene har haft mulighed for at prøve kræfter med, hvad det vil sige at være en del af et kor – og ikke mindst et fællesskab på tværs af de tre 2. klasser.
– Vi har fået rystet vores 2. klasser lidt tættere sammen. På hver øvedag har vi sat tid af til at lege sociale lege, hygge og snakke, da det sociale aspekt har været i højsædet, fortæller Helene, pædagog på SFO’en Pilekvisten, der hører til Pilehaveskolen.
– Vi har lært dem fra vores parallelklasser bedre at kende, fortæller Sophia fra 2.B.
I skolens tumlesal står børnene klar. Med strålende øjne synger de stolt og selvsikkert sangen ”En stjerne skinner i nat” til klaverets bløde toner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top