fbpx
Døgnrapporten
POLITI Højresvingsulykke BRØNDBY. Onsdag den 12. februar kl. 08.44 skete en højresvingsulykke i krydset mellem Roskildevej og Vibeholms Allé. En personbil svingede til højre og overså en cyklist som kørte mod færdselsretningen. De kørte sammen, og cyklisten – en 69-årig kvinde fra Brøndby – brækkede benet. Bilisten – en 63-årig mand fra Vordingborg – blev sigtet for […]

Højresvingsulykke
BRØNDBY. Onsdag den 12. februar kl. 08.44 skete en højresvingsulykke i krydset mellem Roskildevej og Vibeholms Allé. En personbil svingede til højre og overså en cyklist som kørte mod færdselsretningen. De kørte sammen, og cyklisten – en 69-årig kvinde fra Brøndby –
brækkede benet. Bilisten – en 63-årig mand fra Vordingborg – blev sigtet for vigepligtsforseelse. Cyklisten blev sigtet for kørsel mod færdselsretningen. Begge erkender.

To røvere efterlyses
VALLENSBÆK. Torsdag den 13. februar kl. 23.55 indgik anmeldelse om et netop overstået røveri mod en restaurant på Strandesplanaden. Politiet med hunde rykkede ud. To røvere havde truet personale med kniv til at udlevere kontanter og var derefter stukket af.
De løb fra stedet i nordøstlig retning.

Voldsmand anholdt
BRØNDBY. Søndag den 16. februar kl. 14:11 blev to kvinder udsat for en usædvanlig voldsepisode på Gillesager. De var i færd med at hjælpe en mand som var faldet, da en anden mand henvendte sig. Han opførte sig provokerende og spyttede efter kvinderne. Der opstod tumult og han stak kort efter af. Kvinderne ringede efter politiet, som kort efter kunne anholde manden. Det drejer sig om en 49-årig mand fra Brøndby. Han blev sigtet for vold og nægter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top