fbpx
Døgnrapporten
POLITI Tre gaderøvere på spil VALLENSBÆK. Fredag den 7. februar kl. 19.50 blev en 17-årig dreng udsat for et gaderøveri på Horsestien. Han cyklede ad stien, da han blev passet op af tre unge mænd. De truede ham med kniv til at udlevere kontanter. Han cyklede herefter fra stedet. Ægtepar fik ’besøg’ BRØNDBY. Fredag den 7. […]

Tre gaderøvere på spil
VALLENSBÆK. Fredag den 7. februar kl. 19.50 blev en 17-årig dreng udsat for et gaderøveri på Horsestien. Han cyklede ad stien, da han blev passet op af tre unge mænd. De truede ham med kniv til at udlevere kontanter. Han cyklede herefter fra stedet.

Ægtepar fik ’besøg’
BRØNDBY. Fredag den 7. februar kl. 23 – 23.15 havde et ægtepar besøg af en tricktyv på Glentemosen. Manden var ude og gå en tur, da en fremmed pludselig stod i parrets stue og ville flytte kvindens rollator. Hun småsov og opdagede først senere at der var stjålet kontanter fra hjemmet. Tricktyven beskrives som:
A: Dansk mand, 40-45 år og almindelig af bygning. Han havde kort lyst hår og var iført en hvid kittel.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller på telefon 43 86 14 48.

Røver efterlyses
GLOSTRUP. Mandag den 3. februar kl. 17.38 blev der begået røveri mod en tankstation på Hovedvejen. Politiet rykkede ud. En mand var gået om bag ved disken og havde under trussel af at havde en pistol, fået fingre i kassebeholdningen. Herefter løb han fra stedet mod Glostrup Svømmehal. Han beskrives som:
A: Dansk mand, 40-50 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning. Han havde et ovalt ansigt og var iført en blå North Face jakke , løse bukser og sneakers med hvid sål.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top