fbpx
Døgnrapporten
POLITI Husbrand BRØNDBY. Fredag den 31. januar kl. 15.48 indgik anmeldelse om ild i hus på Kærdammen. Politi, brandvæsen og ambulance rykkede ud. Husets beboere lugtede pludselig røg og ringede efter beredskabet – det viste sig at branden var opstået ved en eksplosion i en el-tavle. Ilden blev hurtigt slukket og der skete materiel skade. En […]

Husbrand
BRØNDBY. Fredag den 31. januar kl. 15.48 indgik anmeldelse om ild i hus på Kærdammen. Politi, brandvæsen og ambulance rykkede ud. Husets beboere lugtede pludselig røg og ringede efter beredskabet – det viste sig at branden var opstået ved en eksplosion i en el-tavle. Ilden blev hurtigt slukket og der skete materiel skade. En beboer blev kørt til undersøgelse for røgforgiftning.

Dieseltyve anholdt
BRØNDBY. Lørdag den 1. februar kl. 00.30 blev et dieseltyveri på Park Allé anmeldt. Politiet kørte til stedet. Et vidne så fire mænd forlade stedet med tyvekosterne, og politiet anholdt kort efter alle fire. Det drejer sig om to mænd på 22, en på 24 og en på 37. De er alle fra Bulgarien, og blev sigtet for tre tyverier samt et brugstyveri. Den 37-årige erkender og den 24-årige nægter.

Tricktyve på spil
BRØNDBY. Lørdag den 1. februar kl. 13.30 blev en 79-årig kvinde udsat for tricktyveri ved Tybjergparken. Hun havde kort forinden hævet penge i en hæveautomat og derefter taget bus 166 fra Vallensbæk station. Tricktyvene var også med bussen og stod af samme sted som den 79-årige. Her spurgte de om vej til en tandlæge og hun hjalp så godt hun kunne. Hendes pung manglede desværre da hun gik derfra. Tyvene beskrives som:
A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 180-185 cm høj og stor af bygning. Han var hvid i huden, havde kort sort hår, var ubarberet og havde fyldige læber. Han var iført en hvid skjorte, blå dunjakke og jeans.
B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 25-30 år og spinkel af bygning. Hun var hvid i huden, havde langt sort hår og medbragte et lyst indkøbsnet med sort hank. Hun var iført en grøn dunjakke, jeans og støvler. Hun talte gebrokkent engelsk.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Bilbrand
BRØNDBY. Søndag den 2. februar kl. 02.41 indgik anmeldelse om ild i bil på Tornehøj. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og ilden blev hurtigt slukket. Der skete udelukkende materiel skade. Branden formodes påsat, og tre mænd blev set løbe i retning mod Brøndby Stadion kort efter brandens opståen.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top