fbpx
Brøndbyvester Skole og BIF starter idrætsklasser
FODBOLD I tilknytning til alle de gode uddannelsestilbud, der er for talentfulde idrætsudøvere, der er i Brøndby – Brøndby Gymnasium – Brøndby Idrætsefterskole – UCN – har Brøndby IF ønsket at yngre talenter også skulle få bedre muligheder til at dyrke deres idræt og få skole og idræt til at hænge godt sammen. – Vi har […]

I tilknytning til alle de gode uddannelsestilbud, der er for talentfulde idrætsudøvere, der er i Brøndby – Brøndby Gymnasium – Brøndby Idrætsefterskole – UCN – har Brøndby IF ønsket at yngre talenter også skulle få bedre muligheder til at dyrke deres idræt og få skole og idræt til at hænge godt sammen.
– Vi har derfor startet et samarbejde med Brøndbyvester Skole – tidligere Tjørnen – om at starte idrætsklasser op fra sommeren 2014, fortæller Peder Siggard, der er talentcoach for Brøndby IF.
Tilbuddet henvender sig til talentfulde idrætsudøvere, som gerne vil have mulighed for at kombinere træning og skole. Det drejer sig om 7. til 9. kl. Men om Brøndby IF starter op med kun 7. eller 7. og 8. klasse er ikke endelig afgjort endnu.
– Det drejer sig ikke kun om fodboldspillere, men om alle typer af idrætsgrene, men for at vi kan sikre et højt nok trænings tilbud, skal der være en klub tilknyttet, siger Peder Siggard.
Der er informationsmøde på Brøndbyvester Skole, Tjørnehøjhallen, Tornehøj 3, i Brøndby tirsdag den 25. februar kl. 19-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top