fbpx
Andersen Biler udvider med nyt bilhus
IMG_2236.jpg
Her facaden. Foto: Andersen Biler.
GLOSTRUP Den 10. februar åbner Andersen Biler et nyt bilhus ud til en af de største indfaldsveje til København – Jyllingevej

Samtidig bliver Andersen Biler forhandler af endnu et bilmærke – japanske Nissan.
Andersen Biler har i forvejen forretninger i Roskilde, Ballerup, Herlev og København. Deres mål er at blive Storkøbenhavns foretrukne bilforhandler, og derfor udvider Andersen Biler nu med et bilhus på Jyllingevej.
– Det skal være let for vores kunder at komme til og fra forretningen, og derfor har vi længe ledt efter den helt rigtige placering, fortæller Martin Frykmann, som ejer Andersen Biler sammen med Peter Selck.
Martin Frykmann og Peter Selck har været på udkig efter en god placering i Rødovre/Glostrup-området gennem halvandet år, og valget er faldet på Sandbækvej 3A, med facade lige ud til Jyllingevej.
Nissan’s danske landechef Ralph Gonsalves ser frem til at samarbejde med Andersen Biler.
– Vi er rigtig glade for den samarbejdsaftale, vi har underskrevet med Andersen Biler vedrørende forhandling
af Nissan i Storkøbenhavn. Nissan er i kraftig vækst i Danmark, og med denne styrkelse af vores danske forhandlernetværk, har vi alle forudsætninger for at fortsætte den positive udvikling.
Når Andersen Biler åbner på Sandbækvej, så bliver det med erfarne medarbejdere. Salgsdirektør for bilhuset, Mikkel Skjellerup, har 13 års erfaring med Citroën, og værkfører Morten Hyllekrog har ti års erfaring med Nissan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top