fbpx
2,4 mio. kr. til Pitstop
GLOSTRUP Socialudvalget har anbefalet en anlægsbevilling overfor Kommunalbestyrelsen på 2,4 millioner kroner til etablering af Pitstop på den fremtidige matrikel Hovedvejen 51. Den anbefaling har politikerne stemt ja til. Pitstop, der er en af Glostrup Skoles enheder for børn med specielle behov, flytter dermed fra de nuværende lokaler på Hovedvejen 119 til nye lokaler på Hovedvejen. […]

Socialudvalget har anbefalet en anlægsbevilling overfor Kommunalbestyrelsen på 2,4 millioner kroner til etablering af Pitstop på den fremtidige matrikel Hovedvejen 51. Den anbefaling har politikerne stemt ja til.
Pitstop, der er en af Glostrup Skoles enheder for børn med specielle behov, flytter dermed fra de nuværende lokaler på Hovedvejen 119 til nye lokaler på Hovedvejen. Katamaranen, flytter samtidig fra Hovedvejen 51.
Flytningen sker i løbet af 1. kvartal 2014, hvorefter indretningen til Pitstop kan begynde. Kommunen forventer, at Pitstop kan flytte ind i de nye lokaler den 1. juli 2014.
Flytningen giver Pitstop mulighed for at indrette otte enkeltværelser, ét akutværelse eller til aflastning og to toiletter med badeforhold til de unge. Herudover blandt andet en opholdsstue med plads til 12 personer samt arbejdsenhed, et fælleskøkken med plads til 12 personer og kontor administration og vagtværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top