fbpx
2 millioner til IT til lærere
BRØNDBY Kommunen bruger hvert år cirka to millioner kroner på at opgradere IT på folkeskolerne. I år går de penge til at forbedre IT faciliteterne for lærerne. Det er nødvendigt, efter skolereformen og aftalen om lærernes arbejdstid, der blev til efter konflikten sidste år. Den kræver, at lærerne er på skolen i stort set hele arbejdstiden, […]

Kommunen bruger hvert år cirka to millioner kroner på at opgradere IT på folkeskolerne. I år går de penge til at forbedre IT faciliteterne for lærerne. Det er nødvendigt, efter skolereformen og aftalen om lærernes arbejdstid, der blev til efter konflikten sidste år. Den kræver, at lærerne er på skolen i stort set hele arbejdstiden, hvor der så skal være fornuftige IT faciliteter til rådighed for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top