fbpx
Vinder af Flying Superkids-konkurrencen
HELE OMRÅDET I sidste uge udloddede Folkebladet 4×2 billetter til Flying Superikds-showet, den 25 Januar klokken 16.00 i Glostrup hallen. Svaret var: Gymnastikgården i Århus. Inden Flying Superkids går på gulvet, er der en bonusopvisning fra IF32 TeamGym piger. De 29 piger giver en lille prøve på deres kunnen med spring rytme. Arrangøren IF32 gymnastik har i […]

I sidste uge udloddede Folkebladet 4×2 billetter til Flying Superikds-showet, den 25 Januar klokken 16.00 i Glostrup hallen. Svaret var: Gymnastikgården i Århus. Inden Flying Superkids går på gulvet, er der en bonusopvisning fra IF32 TeamGym piger. De 29 piger giver en lille prøve på deres kunnen med spring rytme.
Arrangøren IF32 gymnastik har i samarbejde med Folkebladet lavet en konkurrence.
Rigtig mange har deltaget. De heldige vindere til showet i Glostrup Hallen d. 25 Januar kl. 16 er følgende:
Mette Bregninge fra Broager i Glostrup
Sven Nielsen, Bjergbakkevej i Glostrup
Nikoline Letvad Bjergbakkevej i Glostrup
Aase og Erhardt Lehnert fra Brøndbyvestervej i Brøndby
Er du ikke en af de heldige vindere, er det stadigt muligt at købe billetter. Se flyer på IF32gymnastik.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top