fbpx
Urimeligt over for lastvognschaufførerne
DEBAT Af Gunnar Jensen, Nyvej 8 st. tv. i Glostrup

Af Gunnar Jensen,
Nyvej 8 st. tv. i Glostrup

Kommunen og en del personer er blevet årsag til forbud mod parkering på Poul Bergsøesvej. Poul Bergsøesvejs beliggenhed op til motorvejen, og den passende trafik bevirker, at vejen er som skabt til parkering og omlæsning for store lastvogne, som skal levere varer til København og omegn. Derfor mener jeg, det er urimeligt over for lastvognschaufførerne, som vil få store problemer. Kommunen henviser til svineri fra chaufførernes side, men hvis de bliver kontaktet vil jeg tro der kunne findes en fornuftig løsning. Vi har alle interesse i, at få varerne til tiden, derfor håber jeg der vil ske noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top