fbpx
Uønsket lastvognsparkering rykker rundt
GLOSTRUP En borger henvendte sig til Folkebladet med en oplevelse af, at den ellers velmente ophævelse af parkeringspladserne på Paul Bergsøesvej gav lastvognsparkeringer andetsteds

Ophævelsen af lastvognsparkeringen på Paul Bergsøesvej har ifølge en borger i Glostrup fået konsekvenser for andre veje i kommunen.
Formålet har blandt andet ellers været, at de mange lastbilsparkeringer, der gav uønskede aktiviteter på vejen, ville ophøre.
– Resultatet er så, at der hele julen har holdt lastbiler, andre steder, blandt andet på Østervangsbanernes parkeringspladser, siger Mikael, der er borger i Glostrup og har henvendt sig til Folkebladet med sin observation.
Medlem af Miljø- og Teknikudvalget Per Hansen fra Socialdemokratiet er ny mand i udvalget, men er klar til at lytte til borgerens oplevelse.
– Jeg forventer selvfølgelig, at forvaltningen følger op på sagen. Kan de ikke selv klare det, må de kontakte politiet, for her i samfundet Danmark, høre det under politiet, siger Per Hansen og lover:
– Jeg vil selvfølgelig følge sagen.

Formand klar til at lytte
Også formand for Miljø- og Teknikudvalget Flemming Ørhem fra Dansk Folkeparti, der har fået miljødelen under sine formandsvinger også for de næste fire år, er lydhør.
– Før ophævelsen af lastvognsparkeringen på Paul Bergsøesvej holdt der til tider rigtig mange lastvogne her. Vi havde derfor frygtet, at ophævelsen af parkeringsmuligheden kunne give store problemer med lastvognsparkering andre steder i området, siger Flemming Ørhem.
Derfor planlagde politikerne ophævelsen til at ske efter at den nye parkeringskontrol skulle træde i kraft pr. 1. januar 2014.
– Desværre har vi endnu ikke fået endelig tilladelse fra Rigspolitiet til at parkeringskontrollen kan påbegyndes. Vi har derfor rykket politiet, og vi forventer, at parkeringskontrollen hurtigt bliver godkendt, så vagterne kan begynde deres arbejde.
Ørhem melder, at der stadig holder et par lastbiler ulovligt på Paul Bergsøesvej.
– Hvis vejret tillader det, vil vi inden for de næste par uger afmærke vejmidten med en afvigende belægning og samtidigt anlægge midterheller, således at det slet ikke vil være muligt at parkere på strækningen. Med hensyn til de ligeledes ulovligt parkerede lastvogne på Østervangbanernes parkeringsplads, vil vi kontakte lokalpolitiet og bede dem se på sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top