fbpx
Ulrik vandt gavekurv og Svend Erik vandt iPad mini
BRØNDBY Også hos familien Sørensen vakte præmien glæde. Selvom Kirsten og Svend Erik er henholdsvis 74 og 68 år, er de ikke spor bekymrede for den digitale borgerservice. – Men det kræver da lidt tålmodighed, og man skal have viljen til at sætte sig ind i alt det nye, fortæller Kirsten og Svend Erik. – Men […]

Også hos familien Sørensen vakte præmien glæde. Selvom Kirsten og Svend Erik er henholdsvis 74 og 68 år, er de ikke spor bekymrede for den digitale borgerservice.
– Men det kræver da lidt tålmodighed, og man skal have viljen til at sætte sig ind i alt det nye, fortæller Kirsten og Svend Erik.
– Men vi er ikke spor nervøse og tænker: vi kan da ikke gøre noget galt.

Ordner det online
I dag ordner de to vindere sine bankforretninger og skat på nettet, de sender e-mails, sms og går på nettet. Kirsten og Svend Erik opfordrer ældre, der er lidt utrygge ved alt det nye digitale, til at deltage i Ældreværestedernes it-vejledning, hvor seniorer på små hold kan blive vejledt i deres eget tempo med en erfaren it-bruger på sidelinjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top