fbpx
Tusinder af børn på Vestforbrænding
GLOSTRUP Gennem 2013 nåede næsten 11.000 elever at høre om ansvaret og arbejdet med ressourcerne i affaldet – en opgave, vi alle deler med Vestforbrænding

– Vi skal alle blive stadigt mere skarpe på at tage hånd om verdens ressourcer, og med vores affald i hånden kan vi gøre en forskel selv ved at sortere og genbruge, siger Yvonne Amskov.
– Når større og mindre børn hører vores budskaber, regner vi med, at deres lærere og forældre også får et puf i den rigtige retning! I disse år ser vi i undersøgelser, at borgerne gerne vil sortere affald og ressourcerne. Vi tror, det er en frugt af, at vi i mange år har fokuseret målrettet på også den yngre del af befolkningen, som nu er blevet voksne!
557 grupper med næsten 11.000 gæster brugte Vestforbrændings undervisningstilbud i 2013. De 7.400 kom til Vestforbrændings hovedadresse med WasteLab for de ældre klasser og Skraldelev for de yngre, som begge er booket hver skoledag i året.
– Også på genbrugsstationerne kommer flere klasser forbi med skolen for at lære noget om, hvordan affaldssortering er en vigtig del af at tage vare på ressourcerne, siger Yvonne Amskov. – Dér havde vi 2.900 gæster i løbet af 2013.
Formidlingstjenesten på Vestforbrænding har hver skoledag i året to eller tre skoleklasser på besøg i Glostrup eller på en genbrugsstation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top