fbpx
Tips til far og børn i køkkenet
VALLENSBÆK Danmarks første ’Videokogebog’ for fædre og børn er leveret af Fars køkkenskole fra Vallensbæk Kommune.

Gør plads til far, sønnike og datter i køkkenet efter ’Fars Videokogebog’ er blevet lanceret. Den giver fædre og børn lyst og inspiration til sammen at røre i kødgryderne.
’Fars Videokogebog’ er den første, som er målrettet både fædre og børn. Den består af 10 stemningsfulde film af tre til fire minutter. På filmene viser Fars køkkenskoles kok, Jonas Vigkilde, og nogle børn, hvordan man nemt og sjovt kan lave lækre og sunde retter sammen.
– Fars køkkenskole er meget populært i Vallensbæk, og med ’Fars Videokogebog’ vil vi ud til alle danske fædre og børn og sprede madglæde og inspiration, så de laver mere mad sammen, siger projektleder Mette Bøgebjerg Jørgensen.
– Der findes allerede et hav af opskrifter, men i vores arbejde med Fars køkkenskole har vi fundet ud af, at der skal mere end én opskrift til at få fædre og børn i køkkenet sammen. Vi har som mål at styrke familierne i Danmark til at kunne lave mere mad og med ’Fars Videokogebog’ er vi kommet det et godt stykke nærmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top