fbpx
Tilfredshed med skattetrykket i Brøndby
BRØNDBY De fleste vil gerne betale lidt mindre i skat, men så alligevel ikke. For kommuneskatten i Brøndby på 24,5 procent sørger nemlig for, at der skolegang til børnene, pleje til ældre og hjælp fra det offentlige, når man har brug for det.

Per Nielsen

Per Nielsen er malermester, og selvom han mener, det kan være hårdt at være selvstændig, er han alligevel meget tilfreds med kommuneskattens størrelse:
– Som selvstændig tænker man naturligvis altid på, at det er os, der finansierer livet for nogen af de andre.
– Men det er nærmest bare sådan en refleks, for helt grundlæggende er jeg tilfreds med skattetrykket. Jeg har jo eksempelvis haft tre børn, der i sin tid er gået i skole her i Brøndby, og det er jeg da glad for, at vi betaler via skattebilletten.

Lisbeth Steffen

Da Lisbeth Steffen for nogle år siden havde problemer med ryggen fik hun hjælp fra kommunen til at få en ny uddannelse:
– Dengang var jeg meget glad for den hjælp, jeg kunne få. Men det var i grunden ikke et særtilfælde, for generelt synes jeg, man kan få hjælp, når man har brug for det.
Lisbeth Steffen er ansat i hjemmeplejen. At kommunerne skal spare rokker ikke ved, at hun betaler sin skat med glæde:
– Jeg har rejst en del i mit liv, og når jeg så tænker på, hvad vi får for pengene herhjemme, så bliver jeg glad. Der er jo ikke nogen, der går sultne i seng her i Brøndby, så jeg synes, skatteniveauet er ok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top