fbpx
Tid&Sted
TID&STED Fortællinger for børn Vestegnens Fortællerkreds slår sig to gange i løbet af forårssæsonen ned i den røde stol på Glostrup Bibliotek og fortæller historier for børn i alderen 3-6 år. Her er der plads til koncentration og fokus på det talte ord. Billederne skabes inde i børnenes egne hoveder. `Fortællinger for børn´ afholdes første gang […]

Fortællinger for børn

Vestegnens Fortællerkreds slår sig to gange i løbet af forårssæsonen ned i den røde stol på Glostrup Bibliotek og fortæller historier for børn i alderen 3-6 år. Her er der plads til koncentration og fokus på det talte ord. Billederne skabes inde i børnenes egne hoveder.
`Fortællinger for børn´ afholdes første gang på Glostrup Bibliotek torsdag 30. januar kl.16.30 samt torsdag 27. marts på samme tidspunkt.

Portræt af Nielsen´er

På søndag 26. januar kl. 16 har Glostrup Kirke et lidt anderledes arrangement med titlen: ”Min Egen Kære Ven!”.
De medvirkende er sangeren Piet Larsen, skuespilleren Anne Marie Pock-Steen og organisten Else-Marie Kristoffersen. Gennem sang, musik og oplæsning af breve og dagbøger tegnes et portræt af komponisten Carl Nielsen og i særdeleshed hans ægteskab med billedhuggeren Anne Marie Carl Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top