fbpx
Tid&Sted
TID&STED Stemmer fra undergrunden GLOSTRUP. Så er der på ny musik og lyrik i udlånet, når ”Stemmer fra undergrunden” bliver afholdt på Glostrup Bibliotek. Lig sidste år i den mørke januar måned opfordrer Glostrup Bibliotek til at lægge vejen forbi og tilbringe et par timer i poesiens og musikkens univers. Hvilke tanker går gennem hovedet på […]

Stemmer fra undergrunden
GLOSTRUP. Så er der på ny musik og lyrik i udlånet, når ”Stemmer fra undergrunden” bliver afholdt på Glostrup Bibliotek.
Lig sidste år i den mørke januar måned opfordrer Glostrup Bibliotek til at lægge vejen forbi og tilbringe et par timer i poesiens og musikkens univers. Hvilke tanker går gennem hovedet på tre unge mænd, der bevæger sig i det københavnske undergrundsmiljø? Kom på Glostrup Bibliotek torsdag 16. januar kl. 17 til en gratis eftermiddag i poesiens og musikkens tegn, når de tre digtere Morten Reimar, Kasper Bjerre og Levi Ekberg læser op af deres digte akkompagneret af pianist Viktor.

Film og popcorn på bibliotek
GLOSTRUP. Glostrup Bibliotek tager hul på en ny sæson af Film & Popcorn
Tag de små børn mellem 2-6 år med på Glostrup Bibliotek, hvor der én gang om måneden vises film fra FILMSTRIBEN og serveres popcorn til børnene. Filmene vises mellem kl. 11-11.30 på følgende lørdage: 18. januar, 22. marts, 5. april, 17. maj og 14. juni.

Kim Larsens søn Brøndby
BRØNDBY. På fredag den 17. januar kl 21 spiller Sylvester Larsen trio på Hovsa Bodega. Sylvester er søn af Kim Larsen og har lige udgivet sin 5. cd
Lørdag den 25. januar spiller Desperado Rocks fra Albertslund rock fra 70’erne, 80’erne og 90’erne kl 21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top