fbpx
Tid&Sted
TID&STED Nytårskur, koncert og fernisering BRØNDBY. Kilden byder inden for, når Brøndby Kunstforening afholder nytårskur torsdag den 9. januar kl. 17:30. Samtidig åbner årets første udstilling med den anerkendte kunstner Ragnhild Joest Harbechs nye malerier. I forbindelse med arrangementet vil der være musikalsk underholdning med uddrag fra Brøndby Musikskoles og Ungdomsskolens kommende forestilling: Teaterkoncerten ”Gasolin”. Borgermøde […]

Nytårskur, koncert og fernisering
BRØNDBY. Kilden byder inden for, når Brøndby Kunstforening afholder nytårskur torsdag den 9. januar kl. 17:30. Samtidig åbner årets første udstilling med den anerkendte kunstner Ragnhild Joest Harbechs nye malerier.
I forbindelse med arrangementet vil der være musikalsk underholdning med uddrag fra Brøndby Musikskoles og Ungdomsskolens kommende forestilling: Teaterkoncerten ”Gasolin”.

Borgermøde om folkeskolereform
GLOSTRUP. Center for Dagtilbud og Skole og Glostrup Skole inviterer i samarbejde til borgermøde om folkeskolereformen. Den nye folkeskolereform betyder, at børn på Glostrup Skole møder en ny og anderledes skoledag efter sommerferien i august 2014. Derfor afholder Center for Dagtilbud og Skole og Glostrup Skole et borgermøde d. 14. januar kl. 17.30-20.00, hvor forældre, borgere og andre interesserede inviteres til at drøfte og kvalificere udmøntningen af reformen. Input herfra vil indgå i det videre arbejde på skolerne.   Borgermødet er kl. 17.30-20 i
Musisk Sal, Vestervang, Stadionvej 80, 2600 Glostrup
Tilmelding til mødet sendes til rikke.friis.andersen@
glostrup.dk.

En skæv opvækst
BRØNDBY. Jens Arentzen holder foredraget ”En skæv opvækst” den 13. januar kl.19-20:30 på Kulturhuset Kilden, Nygårds Plads 31 i Brøndby. Det er Bedre Psykiatri i Hvidovre og Brøndby, der er arrangør. Med udgangspunkt i sin egen opvækst, fortæller Jens Arentzen om at være pårørende til gruppen af psykisk syge mennesker med brug for nærvær og empati.

Informationsmøde om letbanen
GLOSTRUP. Der er indgået aftale om en letbane langs Ring 3 mellem Transportministeriet, Region Hovedstaden og 11 kommuner, herunder Glostrup Kommune.
Glostrup Kommune afholder informationsmøde om letbanen for alle interesserede borgere og virksomheder
Det sker torsdag 16. januar kl. 19-21 i Bibliotekssalen på Glostrup Bibliotek, Kildevældets Allé 5.
Der er ingen tilmelding – du skal blot møde op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top