fbpx
Thygesen stadig en BIF’er
BRØNDBY Brøndby og Mikkel Thygesen er nået til enighed om en forlængelse af kontrakten. Den nye kontrakt løber nu frem til sommeren 2015. Både Thygesen og Brøndby har offentligt tilkendegivet, at de gerne ville forlænge aftalen, og det er altså sket nu. Sportschef i Brøndby Per Rud, er glad for den nye aftale: – Mikkel er en […]

Brøndby og Mikkel Thygesen er nået til enighed om en forlængelse af kontrakten. Den nye kontrakt løber nu frem til sommeren 2015.
Både Thygesen og Brøndby har offentligt tilkendegivet, at de gerne ville forlænge aftalen, og det er altså sket nu.
Sportschef i Brøndby Per Rud, er glad for den nye aftale:
– Mikkel er en af de bærende spillere i vores trup og spiller en meget central rolle på og uden for banen. Han er et samlingspunkt og en, der altid går foran med det gode eksempel. Vi har hele tiden gerne ville forlænge samarbejdet, og trods den ærgerlige og alvorlige skade falder det os helt naturligt at holde fast i Mikkel, siger Per Rud til Brøndbys hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top