fbpx
Svenskere vandt i Brøndby Hallen
EHF-2014-EHF-2014-Sweden-vs-Montenegro_EF8C0745.jpg
Her en spiller fra Montenegro, der meget symbolsk bliver nedkæmpet af det svenske, effektive forsvar. Foto: Brian L. Jensen.
HÅNDBOLD Sverige er kommet fint fra start ved håndbold-EM i Danmark, efter at svenskerne i Brøndby Hallen besejrede Montenegro med 28-21 mandag aften. Det skriver blandt andet fyens.dk Sejren blev grundlagt på solidt angrebsspil i en første halvleg, som svenskerne vandt med 18-13. Mattias Andersson fik lukket godt af efter pausen, hvor defensiven brillerede. De blågule […]

Sverige er kommet fint fra start ved håndbold-EM i Danmark, efter at svenskerne i Brøndby Hallen besejrede Montenegro med 28-21 mandag aften. Det skriver blandt andet fyens.dk
Sejren blev grundlagt på solidt angrebsspil i en første halvleg, som svenskerne vandt med 18-13.
Mattias Andersson fik lukket godt af efter pausen, hvor defensiven brillerede. De blågule slap på 30 minutter blot otte mål ind mod en modstander, der efterhånden mistede humøret.
Mens Montenegros kvindelandshold er forsvarende europamester, har landets herrer ikke gjort noget væsen af sig siden løsrivelsen fra Serbien.
Ved VM sidste år blev det således til en 22.-plads til montenegrinerne, så derfor er det en modstander som en stolt håndboldnation som Sverige skal besejre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top