fbpx
Styrket hold efter nedgang
140125-Brøndby-Fortuna-jubel-USA-trio.jpg
Julepausen har gjort godt for volleypigerne, lader det til. Foto: Thomas Guldager/red.
VOLLEYBALL Brøndby Volleyball Klubs damehold i Volleyligaen er kommet godt ind i det nye år.

Det er således blevet til to sejre inden for en uge og da den ene var over mestrene fra Holte IF, lover det godt for Brøndbys målsætning om at overtage denne titel, som de senest erobrede i 2011. Den anden sejr var over Aarhus Volley og må mere betegnes som en pligtsejr over et af rækkens bundhold.
De gode resultater kommer yderst belejigt efter et formdyk umiddelbart før jul, som skuffende kom til at betyde et nederlag i landspokalsemifinalen til Frederiksberg Volley, som Brøndby ellers tidligere på året slog 3-0 i Volleyligaen og ligeledes slog 3-1 i den første af de to opgør i semifinalen. I andet opgør vandt Frederiksberg 3-2 med 17-15 i femte sæt efter at Brøndby havde haft en matchbold. Da begge hold dermed havde en sejr, skulle afgørelsen foretages i et såkaldt ”golden set” til 25, som blev spillet umiddelbart efter den ordinære kamp og dette blev desværre for Brøndby, med Frederiksberg som vinder. Det var dermed et skuffet Brøndbymandskab, der gik på julepause, men den har gjort dem godt og de er kommet styrket ud på den anden side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top