fbpx
Stort uheld på motorvejen
IMG_1816.jpg
Foto: Mathias Øgendal.
BRØNDBY Vestegnens Brandvæsens station i Glostrup modtog tirsdag formiddag kl. 09:25 en melding om en trafikulykke på adressen Holbækmotorvejen i Brøndby Kommune, hvor fire køretøjer var impliceret i uheldet. Brandvæsenet sikrede skadestedet. Én patient var tilskadekommen og blev derfor efterfølgende transporteret til hospital i Region Hovedstaden. Ambulance og politi mødt. Flere vognbaner var spærret kortvarigt.

Vestegnens Brandvæsens station i Glostrup modtog tirsdag formiddag kl. 09:25 en melding om en trafikulykke på adressen Holbækmotorvejen i Brøndby Kommune, hvor fire køretøjer var impliceret i uheldet.
Brandvæsenet sikrede skadestedet. Én patient var tilskadekommen og blev derfor efterfølgende transporteret til hospital i Region Hovedstaden. Ambulance og politi mødt. Flere vognbaner var spærret kortvarigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top