fbpx
Soloulykke på Holbækmotorvejen
16012014065803.jpg
BRØNDBY Vestegnens Brandvæsens station i Hvidovre modtog onsdag kl. 23:50 en melding om en trafikulykke på adressen Holbækmotorvejen i Brøndby Kommune, hvor en mindre personbil havde påkørt autoværnet. Brandvæsenet sikrede skadestedet og indsatte nødbehandler på to tilskadekomne patienter. Patienter blev efterfølgende transporteret til et hospital i Region Hovedstaden. Akutlæge, ambulancer og politi mødte også på stedet.

Vestegnens Brandvæsens station i Hvidovre modtog onsdag kl. 23:50 en melding om en trafikulykke på adressen Holbækmotorvejen i Brøndby Kommune, hvor en mindre personbil havde påkørt autoværnet.
Brandvæsenet sikrede skadestedet og indsatte nødbehandler på to tilskadekomne patienter. Patienter blev efterfølgende transporteret til et hospital i Region Hovedstaden. Akutlæge, ambulancer og politi mødte også på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top