fbpx
Royalt nytårstaffel for erhvervslivet
Erhvervssammenslutningen.jpg
I to timer blev de erhvervsdrivende underholdt af en meget veloplagt Christian Eugen-Olsen. Foto: Flemming Schiller
GLOSTRUP Tirsdag morgen i sidste uge samledes 50 repræsentanter fra erhvervslivet i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund til Nytårstaffel.

Arrangementet bød på foredrag med Dronning Margrethe den 2’s tidligere ceremonimester Christian Eugen-Olsen og masser af netværksmuligheder for de fremmødte.
Hvordan driver man kongehuset som virksomhed? Det var 50 virksomheder fra Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund kommet for at få svar på, da der tirsdag morgen blev afholdt Nytårstaffel med royale toner på Scandic Hotel i Glostrup.
I to timer blev de erhvervsdrivende underholdt af en meget veloplagt Christian Eugen-Olsen, der fortalte om hoffets historie, regentens virke, slotte, ordner og livet i en løbebane fyldt med officielle festligheder, statsoverhoveder og royale sommertogter.
Arrangøren bag Nytårstaflet var Erhvervssammenslutningen, en netværksforening med mere end 160 medlemsvirksomheder fra de fire kommuner. Og foredraget med Christian Eugen-Olsen var blot et af mange, man som medlem har kunnet opleve det seneste år:
– Arrangementet var særdeles underholdende og involverende og gav et godt indblik i virksomheden Hoffet og dets historiske og juridiske grundlag, så det både blev oplysende og spændende, hvilket jeg synes er kendetegnene for Erhvervssammenslutningens arrangementer. Jeg kan kun give en stor ros til Erhvervssammenslutningen for deres mange initiativer, vi kan lære noget af og den dynamik, foreningen har over sig. Der sker virkelig noget, siger Advokat Wivi H. Larsen fra Ret&Råd, der har været medlem af foreningen i mere end 30 år.

Kend din nabo
Med cirka 20 arrangementer om året, er Erhvervssammenslutningen nemlig en særdeles aktiv forening. Arrangementerne spænder vidt fra foredrag, virksomhedsbesøg og dialogmøder med kommunerne og giver medlemmerne rig mulighed for at skabe et godt lokalt netværk.
– Det er vores ambition at danne rammerne om et levende og dynamisk lokalt netværk, hvor fokus er på netop lokal udvikling, handel og samarbejde., siger formand i Erhvervssammenslutningen, Jens Sørensen, der til daglig er Koncerndirektør i rådgivningsfirmaet TimeGruppen.
Og netop det lokale fokus støtter Wivi H. Larsen op om:
– Vi får besøgt vores medlemsvirksomheder, vi får lært hinanden og vores virksomheder at kende og vores kommuners erhvervsfolk, siger hun.
Foreningen har eksisteret i mere end 50 år og har i det seneste år oplevet vækst i antallet af medlemmer. Det gør ifølge Jens Sørensen også Erhvervssammenslutningen til en vigtig politisk medspiller, der med 160 virksomheder i ryggen er en stærk repræsentant for det lokale erhvervsliv.
Næste store arrangement i Erhvervssammenslutningen er et besøg på Glostrup Hospital, hvor Hospitalsdirektør Klaus Lunding fortæller, hvordan det er at drive Vestegnens største virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top