fbpx
Roligt nytårsdøgn
HELE OMRÅDET Vest-egnens Brandvæsen havde et forholdsvis stille døgn i forhold til alarmer, og borgerne på Vestegnen slap for de helt store brande dette nytår. 14 alarmer blev der kørt fordelt på kommunerne Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre og Rødovre. Det var fortrinsvis skraldespande, containere, bål på gaden og afskudt fyrværkeri, som var hovedårsagen til udrykningerne og i […]

Vest-egnens Brandvæsen havde et forholdsvis stille døgn i forhold til alarmer, og borgerne på Vestegnen slap for de helt store brande dette nytår.
14 alarmer blev der kørt fordelt på kommunerne Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre og Rødovre.
Det var fortrinsvis skraldespande, containere, bål på gaden og afskudt fyrværkeri, som var hovedårsagen til udrykningerne og i flere tilfælde havde civile slukket mindre ildløs inden brandvæsenets ankomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top