fbpx
Produktionshøjskolen fejrer 10 års meningsfuldt arbejde
IMG_9300.jpg
Flot buffet og stort anlagt videoseance dannede rammen om en imponerende 10-årsfejring. Foto: MO.
BRØNDBY Gennem et årti har skolen i Brøndbyøster det en stor indsats for de elever, der måske ikke passede ind andre stedet. Torsdag blev det fejret.

100 inviterede politikere, samarbejdspartnere og lærere var torsdag i sidste uge mødt op for at markere og fejre, at Produktionshøjskolen i Brøndbyøster fyldte 10 år. En stor del af æren kan tilskrives stifteren og lederen af skolen stadig, Kim Helsted.
Borgmester Ib Terp var blandt de fremmødte, der nød godt af både champagne og den flotte buffet. Alt sammen filmet og gjort behageligt af de mange dygtige elevers store gæstfrihed lige fra den røde løber og til opfyldning af glas. Alt sammen med en snært af læring.
– Hvis vi ikke havde Produktionshøjskolen i Brøndby, måtte vi opfinde den. Jeg ser frem til, at vi har Produktionshøjskolen i mange år endnu. Stort tillykke herfra, lød det fra Ib Terp.
Bestyrelsesformand Allan Nielsen havde før borgmesteren sagt i sin tale: – Vi har aldrig haft en uenighed i bestyrelsen, og selv med en skoleleder, der snakkede meget, havde vi et godt klima. Produktionshøjskolen i Brøndby rager op som et lysende fyrtårn, sagde Allan Nielsen.
Tillykke fra Folkebladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top