fbpx
Nyt privat vejnavn i Glostrup Sydvest: Hermods Allé
GLOSTRUP Fra en længere liste af navne fra den nordiske mytologi valgte Kommunalbestyrelsen navnet på en ny privat vej i Glostrup. I blandt navnene var der indsneget sig en lille morsomhed

I området Glostrup Sydvest skal der etableres en ny privat fællesvej. Og i forbindelse med behandling af kommende byggesager vil  det være praktisk, at vejen allerede nu navngives.
Vejen skal tilsluttes Mjølnersvej og vil betjene området mellem Mjølnersvej, Hovedvejen, Tjalfesvej og Sydvestvej. Navne på andre veje i kvarteret er hentet fra nordisk mytologi, og det var derfor nærliggende at også denne vej skulle ligne disse.
Hermods Allé blev da også godkendt fra en liste over navne, hvor Center for Miljø og Teknik havde peget på gode kandidater. En af kandidaterne til navnene var dog i den mere morsomme ende, og mon ikke viceborgmester og formand for Miljø- og Teknikudvalget, Flemming Ørhem, griner med over forslaget ”Ørhem – vikingernes vogter over teknikken og miljøet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top