fbpx
Nyt indgangsparti til Glostrup Rådhus løftes på plads
Indgangsparti.jpg
Foto: Flemming Ørhem.
GLOSTRUP Viceborgmester og formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup Flemming Ørhem (DF) var igen på pletten med sit lille kamera, da rådhuset fik løftet sit nye indgangsparti på plads som et vigtigt led i den i gangværende renovering af byens førerbunker. Alt sammen et led i en plan om bedre borgerservice.

Viceborgmester og formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup Flemming Ørhem (DF) var igen på pletten med sit lille kamera, da rådhuset fik løftet sit nye indgangsparti på plads som et vigtigt led i den i gangværende renovering af byens førerbunker. Alt sammen et led i en plan om bedre borgerservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top