fbpx
Ny kaptajn i Glostrup Jobcenter
Nicolaj-Drøschler.jpg
Nicolaj Drøschler er ny mand i Jobcentret. Foto: Privatfoto.
GLOSTRUP Fra 1. januar 2014 er Nicolaj Drøschler ansat som ny jobcenterchef.

Nicolaj Drøschler kommer fra en stilling som administrationschef og teamchef for sygedagpenge i Rødovre Kommune. Han har mange års erfaring på beskæftigelsesområdet og har været leder i en række kommuner.
Han overtager jobbet efter Claus Oppermann, der skifter til en større stilling i Vordingborg, hvilket også medfører kortere transporttid til og fra arbejde for ham.
Nicolaj Drøschler er dog fyr og flamme for at tage over.
– Jeg glæder mig helt vildt til at tiltræde, for Glostrup har et godt ry, bl.a. for at være udviklingsorienteret. Det er Nicolajs indtryk, at man stiller krav til borgerne, samtidig med at man gør, hvad der giver mening. Aktiveringen skal eksempelvis give mening og hjælpe den ledige eller sygemeldte tilbage mod arbejdsmarkedet, hvilken holdning klart fremgår af kommunens strategi, siger Nicolaj Drøschler.

Lille, men god
Nicolaj Drøschler kommer til at bestride et område, der har fået meget kritik nationalt. Jobcentrene er således blevet anklaget for ikke at fungere godt nok.
– Helt generelt synes jeg, at kritikken af jobcentrene har været ret unuanceret. Generelt mener jeg, at jobcentrene er rigtigt gode til at omstille sig, f.eks. i forhold til nye lovgivninger, politiske holdninger med videre.
Glostrup Jobcenter er et af de mindste jobcentre, og det er ifølge den nye kaptajn godt.
– Jeg savner dokumentation for, at små jobcentre er dårlige. Glostrups er lille, men jeg synes, at der er mange fordele ved at kunne være nærværende over for borgerne. Der er andre muligheder, f.eks. i forhold til at give en bedre helhedsorienteret indsats og dermed bedre service i forhold til den enkelte borger i et mindre jobcenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top