fbpx
Nigerianer fortid i Brøndby IF
SPORT Brøndby IF har ophævet kontrakten med Oke Akpoveta. Det fortæller blandt andet sporten.dk

Den nigerianske angriber formåede aldrig at tilspille sig en fast plads i klubben fra den københavnske vestegn og havde ikke udsigt til fast spilletid under træner Thomas Frank.
Sportschef Per Rud bekræfter, at Oke Akpoveta ikke vender tilbage til Brøndby, når holdet mandag genoptager træningen efter vinterferien, skriver sporten.dk.
– Det er ingen hemmelighed, at det har været småt med spilletid til Oke i det seneste års tid. Det er vores vurdering, at det ikke ville ændre sig fremadrettet, da der er andre spillere, der står foran ham i køen til spilletid. Derfor giver det mening både for os og for Oke at sige tak for denne gang, udtaler han til klubbens hjemmeside.
22-årige Oke Akpovetas ophold i Brøndby blev ødelagt af en slem korsbåndsskade allerede et par måneder efter ankomsten til Danmark i 2011 fra Warri Wolves.
Og det blev kun til i alt 25 kampe for klubbens bedste mandskab.
– Selv om det en gensidig aftale, så har det ikke været let for mig at skulle forlade Brøndby. Jeg har været glad for klubben og for holdkammeraterne, som jeg kommer til at savne, fortæller angriberen selv om afskeden med Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top