fbpx
Modige unge
BRØNDBY Det er ingen selvfølge for en helt ung produktionsskoleelev at gå catwalk og vise sine egne kreationer for et interesseret publikum.

Det kræver sit mod at stå på scenen.  At stå frem i rampelyset. Et hold elever fra Produktionshøjskolen i Brøndby viste både mod og stil ved skolens juleshow i Kulturhuset Kilden.
Publikum blev forkælet med et funklende flot modeshow, en musikalsk teaterforestilling og en filmpremiere. Desuden serverede skolens køkken- og caféhold julegodter.
Eleverne på Produktionshøjskolen har arbejdet hårdt med produktionerne. Skolens filmhold blev således først færdig med filmen ”Ekko af et smil” i løbet af natten op til premieren.
– Man kommer ind i en slags trancetilstand og bliver motiveret til at fortsætte hele natten med de sidste rettelser. For eleverne har høje ambitioner og ønsker kun at vise det bedste, siger filmlærer Henrik Lindemann.
– Jeg er meget imponeret over vores elev på filmholdet Nadja Rahbek, som spiller en udfordrende rolle som filmens hovedperson. At hun kan gøre det, skyldes nok det gode sammenhold, der er på holdet. Eleverne er gode til at bakke hinanden op, fortsætter Henrik Lindemann.
– At turde give sig hen i sin rolle er ikke bare noget man lige kan lære. Det er hårdt arbejde. Og det kræver tryghed. Filmeleverne har virkeligt noget at være stolte af, afslutter filmlærer Henrik Lindemann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top