fbpx
Lige vilkår for partierne
DEBAT Af Ib Terp, borgmester i Brøndby

Formanden for Dansk Folkeparti i Brøndby (DF), Poul Gaardbo, besværer sig i et læserbrev i Folkebladet over størrelsen og kvaliteten af det lokale, som DF i Brøndby har fået tilbudt af kommunen. Jeg kan hertil oplyse:
Det lokale, som DF har afvist, har tidligere i ca. 25 år været anvendt af Socialdemokratiet i Brøndby Strand – der har væsentligt flere medlemmer end DF i hele Brøndby. Socialdemokratiet i Brøndby Strand har nu nabolokalet, som er lidt større. Næste lokale hen ad gangen bruges af SF. Der er altså ikke tale om negativ særbehandling af DF.
Der er tale om kælderlokaler, hvor dagslyset kommer fra vinduer ud til lysskakte – altså lokaler af beskeden kvalitet. Til gengæld er betalingen ganske beskeden – 8-10 kr. pr. kvadratmeter pr. år, incl. vand og varme.
Jeg har deltaget i rigtig mange møder og andet vælgerforeningsarbejde i det lokale, som DF afviser som ubrugeligt. Men hvis DF ikke finder lokalet godt nok til møder, har de jo muligheden for at låne et af de mødelokaler, som kommunen stiller til rådighed i kulturhusene.
Ønsker DF positiv særbehandling, eller synes DF, at kommunen generelt skal tilbyde vælgerforeningerne store og attraktive lokaler til næsten ingen penge?

1 kommentar om “Lige vilkår for partierne”

  1. Jakob Andersen siger:

    Synes det ville være rimeligt med en husleje forhøjelse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top