fbpx
Lastbilsproblematik: Det kan simpelthen ikke være rigtigt
DEBAT Af Christina Møller Eriksen, Bjergager 21 i Glostrup

Af Christina Møller Eriksen, Bjergager 21 i Glostrup

Det er glædeligt at Kommunen endelig fik sat en stopper for den endeløse parkering af store tunge lastbiler på Paul Bergsøesvej , og at problemet dér endelig  ser ud til at være løst. Og glædeligt at vejen fremadrettet ej længere vil ligne en svinesti med alt det griseri det medførte af affald mm.Desto større er min ærgelse så ved at erfare at problematikken tilsyneladende slet ikke er løst, men blot har rykket lokation.
Dagligt har jeg min gang i Daginstitutionen Essedalen , og her kan jeg langt de fleste morgener se et divergerende antal af lastbiler på selve Essedalsvej, men også på parkeringspladsen ved Østervangsbanerne, hvor sidstnævnte blot er grusbelagt. At denne ikke kan klare de meget tunge lastbiler, siger vist sig selv.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at der, på et område hvor der færdes rigtig mange små børn, skal parkeres tonstunge lastbiler til fare for de små og deres familier.
I morges, torsdag d. 9. januar, voksede min harme dog, for nu også på Hvissingevej var der en bulgarsk lastbil parkeret. Det regnede, og det var mørkt, og det var derfor absolut ikke nemt at se denne mørke lastbil stå parkeret fuldstændigt umotiveret langs fortovet umiddelbart efter den nyetablerede indsnævring. Det er decideret livsfarligt.  Jeg håber, at Glostrup Kommune erkender, at denne lokation ej heller skal benyttes til alle disse lastbiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top