fbpx
Kommuneplanen blev godkendt
VALLENSBÆK Kommuneplanen for perioden 2013-2025 blev vedtaget på kommunalbestyrelsesmødet den 18. december. Planen har været til offentlig høring i otte uger, og der har blandt andet været seks bemærkninger fra private borgere, som får skiftlig besked. Dansk Folkeparti stemte som de eneste imod kommuneplanen, da partiet blandt andet finder, at planen ikke tager højde for de […]

Kommuneplanen for perioden 2013-2025 blev vedtaget på kommunalbestyrelsesmødet den 18. december. Planen har været til offentlig høring i otte uger, og der har blandt andet været seks bemærkninger fra private borgere, som får skiftlig besked. Dansk Folkeparti stemte som de eneste imod kommuneplanen, da partiet blandt andet finder, at planen ikke tager højde for de mange ældre borgere i kommunen.

Åbningstiden udvides
Der har længe været et ønske om, at SFOerne i Vallensbæk kommune skulle udvide åbningstiden om fredagen med én time. Det er nu vedtaget som en del af nye retningslinjer for SFOerne i kommunen. Udvidelsen integreres, sammen med en reducering af den årlige sommercamp fra fire til tre uger og mere fokus på fællespisning i SFOerne, i det videre arbejde med skolereformen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top