fbpx
Klub Granskoven på fisketur
Fisketur2.jpg
Denne tur, gav os vind i ansigtet og røde kinder. Men også et minde om en helt speciel dag, en dag, hvor vi lærte noget nyt om os selv og hinanden, forklarer Mia Rosendal fra Klub Granskoven. Foto: Klub Granskoven.
GLOSTRUP Det blev en anderledes skoledag sammen med SSP før Jul, da der var dømt fisketur for Klub Granskoven.

Onsdag morgen den 11. december kl. 8 mødtes medlemmer af Klub Granskovens fritidsklub, pakket ind i varmt tøj og med madpakkerne klar. Alle var oplagte til en anderledes skoledag med SSP.
– Turen havde det formål, at vi skulle ud og fange fisk på en fiskekutter. Vi var alle spændte og håbede på, at fange en masse fisk, siger Mia Rosendal fra Klub Granskoven.
Solen skinnede fra en skyfri himmel.
– Da vi nåede havnen, var det første, vi fik øje på, en rød fiskekutter. Vi gøres klar med redningsveste, og så er det afsted.
Båden med børnene sejlede til Sverige, og alle håbede på at fiskene ville bide på krogen. Flere af medlemmerne blev en anelse dårlige og måtte lægge sig for en kort stund.
– Da vi nåede Sverige, begyndte vi at fiske. Vi ventede, og vi ventede, men ingen svenske fisk var sultne. Da vi havde sejlet lidt rundt omkring, blesluttede skipper, at vende fiskekutteren mod Danmark. Endelig lykkedes det, en af drengene at få en fisk på krogen. Sammenholdet var helt fantastisk, alle hjalp hinanden og heppede. Vi råbte og stemningen var høj. Herefter var gejsten høj, alle ville fange fisk, fortæller Mia Rosendal.

Sejlede langs kysten
Båden med børnene sejlede langs den danske kyst, ventetiden kunne godt opleves langsommelig og tålmodigheden kom på prøve. Nogle medlemmer gik indenfor for at varme sig.
– Hyggen spredte sig derinde, vi sad alle omkring et lille bord. I kutter huset var der ikke meget plads, så vi sad alle tæt på bænkene og drak vores varme the. Vi delte småkager og chokolade, der blev snakket og venskaber opstod, lyder det fra Mia Rosendal.
– Da vi havde fanget en masse fisk, vendte vi skuden hjemad. Udfordringen var, at vi skulle rense vores egne fisk. Nogle medlemmer var fra starten nervøse for opgaven, men SSP-Jonas viste os, hvordan det skulle gøres. Så uden klynk og brok, gik vi alle i gang med at rense.  Mange af medlemmerne overvandt frygten og begyndte, at smide indvoldene ud til mågerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top